Volksoptiek Geel Lid van de Talpa groep

Maak kennis met Steffie!

Steffie is een gediplomeerde opticien die met haar schitterende glimlach heel de zaak vult. Met haar kennis, professionalisme, stijladvies en spontaniteit zorgt zij ervoor dat jij met een fantastisch gevoel naar buiten gaat. Haar kennis van stijl en mode dragen ertoe bij dat zij het juiste brilmontuur kan uitkiezen voor elke specifieke gelaatsvorm. Zij biedt topkwaliteit aan een voordelige prijs, voor alle brilmonturen en contactlenzen. Ze maakt van dinsdag tot en met zaterdag de verplaatsing vanuit Herentals naar Geel om alle klanten bij te staan met raad en daad.

Contactgegevens

Stationsstraat 162
2440 Geel
E. geel@volksoptiek.be,
T. 014 58 81 10

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag van 9u tot 13u en van 13u30 tot 17u30.
Zaterdag van 9u tot 13u.

Steffie
onze klanten vertellen
"Nadat mijn dochtertje al haar zoveelste bril had gebroken tijdens het spelen, vroeg ik raad aan Steffie. Het werd op een gegeven moment echt wel duur bril na bril te moeten vervangen of herstellen. Maar Steffie stelde ons het Junior Plan voor: ‘Bij aankoop van een montuur krijg je de glazen gratis.’ Nu heeft Mila een reservebril waarmee ze mag spelen en ravotten naar hartenlust dankzij het oprechte en eerlijke advies van Steffie - Caro, 32-jarige mama van 4-jarige Mila"
Kindje

Ons derde pareltje uit de Kempen is vlak bij het station gelegen, waardoor treinreizigers snel even kunnen binnenspringen voor de nodige informatie of een herstelling. Ook de ruime parking aan de zijkant van de winkel zorgt ervoor dat klanten geen uren moeten rondrijden voor een parkeerplaats. In de jaren 60 was er al een apotheek gevestigd waardoor de komst van de CM niet lang op zich liet wachten.

De thuiszorgwinkel werd toegevoegd en de apotheek kreeg een andere ruimte in het gebouw. Hierdoor kwam er plaats vrij om er in 1982 ook een optiekzaak aan te koppelen. Deze drie zaken vormen samen nog steeds een zeer sterk geheel in hulp, medicatie en zicht.

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!