Optiek Talpa Westerlo

Maak kennis met jullie favoriete opticiens!

Ivan en Ilse vormen de perfecte tandem van Westerlo. Gedreven door vakkennis, ervaring, dynamisme en stijlgevoel loodsen zij jullie naar de beste en meest kwalitatieve keuze voor je zicht. In de oogmeetruimte is het alle ernst troef, want dit is het center van de optiekzaak. Zo worden er oplossingen gezocht, de juiste glazen voorgesteld en de nieuwste modellen aangeboden. Steeds in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Ivan zorgt voor de vrolijke noot bij de ontvangst en Ilse zorgt dan weer voor de female touch in de winkel. Ivan komt van Scherpenheuvel en is alle dagen in de zaak te vinden. Ilse staat hem bij op dinsdag, woensdag en afwisselend op vrijdag of zaterdag. Zij komt van Itegem tot Westerlo om jullie met haar stralende glimlach te verwelkomen.

Contactgegevens

Grote markt 20
2260 Westerlo
E. westerlo@optiektalpa.be,
T. 014 54 73 14

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u.
Zaterdag doorlopend open van 9u tot 17u.

Talpa Westerlo
onze klanten vertellen
"Onze zoektocht naar een nieuwe bril bracht ons bij de sympathieke Ivan en stijlvolle Ilse. Na een hartelijk onthaal, volgde ik Ivan naar de meetruimte, waar ik op professionele wijze aan een oogmeting onderworpen werd. Ondertussen werden er al enkele hippe monturen uitgezocht door Ilse die in één oogopslag had gezien wat voor stijl ik verkies. Echt onder de indruk van hun vakkennis en service! Een aanrader voor jong en oud, wij komen zeker terug. - Corry, 46 jaar"
westerlo

Westerlo staat misschien wel beter bekend als ‘de parel van de Kempen’. Hier bevond zich een oud gerestaureerd pand dat eerst dienstdeed als kapsalon en later als parfumerie; tot Mr. Persoons er met zijn optiekzaak zijn intrek nam. Toen hij op pensioen ging heeft Optiek Talpa de zaak overgenomen en het geheel in een hedendaags jasje gestoken. We bevinden ons op de Grote Markt, waar je gratis kan parkeren en waar de wekelijks markt nog steeds veel volk lokt.

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!