Optiek Talpa Westerlo

Optiek Talpa Westerlo

Bij Optiek Talpa in Westerlo gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Westerlo voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts! 

Contactgegevens

Grote markt 20
2260 Westerlo
E. westerlo@optiektalpa.be,
T. 014 54 73 14

Openingsuren Optiek Westerlo

Dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u.
Zaterdag doorlopend open van 10u tot 17u.

westerlo

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Westerlo!

Steffie en Karolien vormen de perfecte tandem in Westerlo. Gedreven door vakkennis, ervaring, dynamisme, stijlgevoel en commerciële flair begeleiden zij jullie naar de beste en meest kwalitatieve keuze voor je zicht. In de meetruimte is het alle ernst troef, want dit is het hart van de optiekzaak. Zo worden er oplossingen gezocht, de juiste glazen en de nieuwste modellen voorgesteld. En dit steeds in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Steffie is van dinsdag tot en met zaterdag in de zaak te vinden. Karolien verkiest om op woensdag thuis te zijn en zo ervoor te zorgen dat ze een goede work-life balance heeft. Beide dames komen van Herentals om jullie met hun stralende glimlach te verwelkomen.

Karolien

Steffie is een gediplomeerde opticien die met haar schitterende glimlach heel de zaak vult. Met haar kennis, professionalisme, stijladvies en spontaniteit zorgt zij ervoor dat jij met een fantastisch gevoel naar buiten gaat.

Haar kennis van stijl en mode dragen ertoe bij dat zij het juiste brilmontuur kan uitkiezen voor elke specifieke gelaatsvorm.

Testimonial Geel
onze klanten vertellen
"Mijn zoektocht naar een nieuwe bril bracht mij bij Karolien en Steffie in de Optiek in Westerlo. Na het hartelijke ontvangst, volgde ik Steffie naar de meetruimte, waar ik op een professionele manier aan een oogmeting onderworpen werd. Ondertussen werden er al enkele hippe monturen uitgezocht door Karolien die in één oogopslag had gezien wat voor stijl ik verkies. Echt onder de indruk van hun vakkennis en service! Een aanrader voor jong en oud, ik kom zeker terug. - Corry, 46 jaar"
Optiek Westerlo

Over Optiek Talpa Westerlo

Westerlo staat misschien wel beter bekend als ‘de Parel van de Kempen’. Hier bevond zich een oud gerestaureerd pand dat eerst dienstdeed als kapsalon en later als parfumerie; tot Mr. Persoons er zijn intrek nam met zijn optiekzaak. Toen hij met pensioen ging, heeft Optiek Talpa de zaak overgenomen en het geheel in een hedendaags jasje gestoken. We bevinden ons op de Grote Markt, waar je gratis kan parkeren en waar de wekelijks markt op woensdag nog steeds veel volk lokt.

Maak een afspraak

Je bent steeds welkom bij Optiek Talpa in Westerlo voor een vrijblijvend bezoekje, maar liefst werken we toch op afspraak. Zo kunnen we de nodige tijd vrijmaken om jou persoonlijk van dienst te zijn. Wil je je ogen laten meten, een lenscontrole inplannen, een nieuw paar glazen en/of montuur laten adviseren? Kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Wist je dat?

  • We een ruim aanbod kwalitatieve designerbrillen combineren met Belgisch kwaliteitsglas?
  • We gratis navulbare brillenspray aanbieden aan iedere klant?
  • We bij aankoop van een bril, steeds (gratis) jouw ogen nameten?
  • Je contactlenzen kan uitproberen met een gratis proefpakket?
  • We met permanente bijscholing ervoor zorgen dat we constant op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen, zowel voor brillen als voor contactlenzen?
Onze merken

Een greep uit onze sterke merken

Vaakgestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze opticiens uit Westerlo. 

 

Ik moet eerst naar de oogarts, waar kan ik naartoe?

Bekijk hier de lijst met oogartsen in regio Westerlo. Neem na de consultatie het voorschrift mee naar onze winkel. 

 

Welke betaalmiddelen worden aanvaard in de winkel in Westerlo?

In onze winkels kan betaald worden met volgende betaalmiddelen:

  • Contant
  • Bancontact (Maestro)
  • Kredietkaarten (Visa, Mastercard, American Express)
  • Consumptiecheques van Sodexo, Edenred & Monizze
  • Visa Debit

Hoe vaak moet ik mijn ogen laten meten?

In dit artikel over het meten van je ogen vertellen we je er alles over! 

 

Is er parking voor de deur?

Ja, er is parking voor de deur van onze optiekzaak!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!