Optiek Talpa Sint-Andries (Brugge)

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Julie en Manon - beide gediplomeerde opticiens, jong, dynamisch en gepassioneerd - ontvangen je met hun stralende glimlach in Optiek Talpa Brugge. Zij doen o.a. oogmetingen, contactlensaanpassingen en geven stijladvies om voor jou de perfecte oplossing te vinden. Dankzij een opleiding door een stijladviseur en door zelf op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends, laten ze je steeds met het best passende en nieuwste model de deur uitgaan. Maar ook op technisch vlak staan zij zeker hun mannetje. Beide dames zijn afkomstig van Sint-Andries Brugge en je kan hen van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel vinden.

Contactgegevens

Gistelse Steenweg 474
8200 Sint-Andries (Brugge)
E. brugge@optiektalpa.be,
T. 050 38 88 28

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 
zaterdag doorlopend open 10u - 17u

Julie en Manon
onze klanten vertellen
"Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens (dag)lenzen uit te proberen. Dat was echt een drempel voor mij. Maar na een goede begeleiding in de winkel en de nodige oefening blijkt het eigenlijk heel eenvoudig. Geen excuses meer om die loopschoenen niet aan te trekken. Dus bedankt Julie om mij van contactlenzen te laten proeven en me zo te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid. - Jolien, 26 jaar "
brugge

Net buiten het pittoreske Brugge ligt het iets rustigere Sint-Andries. Het is daar waar vroeger Optiek Monset reeds 40 jaar gehuisvest was langs de Gistelse Steenweg. Bij de overname van Optiek Monset werd al snel beslist om met Optiek Talpa naar een ruimer pand te verhuizen, maar wel in de nabijheid van de vorige locatie te blijven. En zo kreeg op 8 juni 2019 het vroegere pand van Game Mania een nieuwe bestemming en deed Optiek Talpa Brugge er de deuren open. Niets dan voordelen: dicht bij de vroegere locatie, meer parkeergelegenheid, een ruimer pand, betere bereikbaar voor rolstoelgebruikers en vlak bij de bushalte.

Julie en Manon

Team Brugge

Team member Julie
Brugse girlpower
Punctueel & gedreven
Passie voor de job
Sint-Andries (Brugge)
Julie
Team member Manon
Brugse beauty
Jong & modebewust
Creatief
Sint-Andries (Brugge)
Manon
Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!