Optiek Talpa Sint-Andries (Brugge)

Optiek Talpa Brugge

Bij Optiek Talpa in Brugge gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Brugge voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts! 

Contactgegevens

Gistelse Steenweg 474
8200 Sint-Andries (Brugge)
E. brugge@optiektalpa.be,
T. 050 38 88 28

Openingsuren Optiek Brugge

Dinsdag tot vrijdag 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 
zaterdag doorlopend open 10u - 17u

optiek brugge

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Brugge!

Julie en Manon - beide gediplomeerde opticiens, jong, dynamisch en gepassioneerd - ontvangen je met hun stralende glimlach in Optiek Talpa Brugge. Zij doen o.a. oogmetingen, contactlensaanpassingen en geven stijladvies om voor jou de perfecte oplossing te vinden. Ze laten je steeds met het best passende en nieuwste montuur de deur uitgaan en dit dankzij een opleiding door een stijladviseur en door zelf op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends. Maar ook op technisch vlak staan zij zeker hun mannetje. Beide dames zijn afkomstig uit Sint-Andries Brugge en je vindt hen steeds van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel.

Opticien Sint-Andries Brugge
onze klanten vertellen
"Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens (dag)lenzen uit te proberen. Dat was echt een drempel voor mij. Maar na een goede begeleiding in de winkel in Brugge en de nodige oefening blijkt het eigenlijk heel eenvoudig. Geen excuses meer om die loopschoenen niet aan te trekken. Dus bedankt Julie om mij van contactlenzen te laten proeven en me zo te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid. - Jolien, 26 jaar "
Lenzen Brugge

Over Optiek Talpa Brugge

Net buiten het pittoreske Brugge ligt het iets rustigere Sint-Andries. Het is daar waar vroeger Optiek Monset reeds 40 jaar gehuisvest was langs de Gistelse Steenweg. Bij de overname van Optiek Monset werd al snel beslist om met Optiek Talpa naar een ruimer pand te verhuizen, maar wel in de nabijheid van de vorige locatie te blijven. En zo kreeg op 8 juni 2019 het vroegere pand van Game Mania een nieuwe bestemming en deed Optiek Talpa Brugge er de deuren open. Niets dan voordelen: dicht bij de vroegere locatie, meer parkeergelegenheid, een ruimer pand, betere bereikbaar voor rolstoelgebruikers en vlak bij de bushalte.

Gevel Brugge

Maak een afspraak

Je bent steeds welkom bij Optiek Talpa in Brugge voor een vrijblijvend bezoekje, maar liefst werken we toch op afspraak. Zo kunnen we de nodige tijd vrijmaken om jou persoonlijk van dienst te zijn. Wil je je ogen laten meten, een lenscontrole inplannen, een nieuw paar glazen en/of montuur laten adviseren? Kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Wist je dat?

  • We een ruim aanbod kwalitatieve designerbrillen combineren met Belgisch kwaliteitsglas?
  • We gratis navulbare brillenspray aanbieden aan iedere klant?
  • We bij aankoop van een bril, steeds (gratis) jouw ogen nameten?
  • Je contactlenzen kan uitproberen met een gratis proefpakket?
  • We met permanente bijscholing ervoor zorgen dat we constant op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen, zowel voor brillen als voor contactlenzen?

 

Onze merken

Een greep uit onze sterke merken

Vaakgestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze opticiens uit Brugge. 

 

Ik moet eerst naar de oogarts, waar kan ik naartoe?

Bekijk hier de lijst met oogartsen in regio Brugge. Neem na de consultatie het voorschrift mee naar onze winkel. 

 

Welke betaalmiddelen worden aanvaard in de winkel in Brugge?

In onze winkels kan betaald worden met volgende betaalmiddelen:

  • Contant
  • Bancontact (Maestro)
  • Kredietkaarten (Visa, Mastercard, American Express)
  • Consumptiecheques van Sodexo, Edenred & Monizze
  • Visa Debit

Hoe vaak moet ik mijn ogen laten meten?

In dit artikel over het meten van je ogen vertellen we je er alles over! 

 

Is er parking voor de deur?

Ja, er is parking voor de deur van onze winkel!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!