Optiek Talpa Mol

Maak kennis met jullie favoriete opticiens!

Griet en Julie vormen een vrolijk duo en zijn allebei gedreven, dynamisch en gebeten door de optiek. Vol passie houden zij de winkel in Mol open. Geen klant is te veel, geen montage te moeilijk. Zij bijten zich vast en laten niet los tot de juiste en meest correcte oplossing zich heeft aangeboden.

Originele, klassieke, trendy, klassevolle en tijdloze brillen gaan hier allen vlot over de toonbank. Ze worden zorgvuldig uitgekozen en aangekocht met de ideale klant reeds in het achterhoofd.

Hier voel jij je direct thuis. Je hebt nog maar één voet binnengezet of je koffietje staat al klaar. Griet komt met plezier van Turnhout naar Mol gereden om haar klanten op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag te helpen. Julie – afkomstig van Balen – staat alle dagen ter beschikking om je te voorzien van de nodige hulp. 

Contactgegevens

Rondplein 9 (bus 2)
2400 Mol
E. mol@optiektalpa.be,
T. 014 31 19 00

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u.
Zaterdag doorlopend open van 9u tot 17u.

Team Mol
onze klanten vertellen
"Gisteren mogen ontdekken dat Griet en Julie echt hun tijd nemen om het perfecte montuur voor mij uit te zoeken. Wat een modebewuste dames. Het zicht is perfect na hun oogopmeting en ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillende glazen en hun mogelijkheden. Een aanrader voor wie net dat tikkeltje meer zoekt! - Carla, 42 jaar"
mol

Mol is zowat de toeristische hotspot van de Kempen, met zijn Molse meren en talrijke fietsroutes doorheen het groene landschap. Hier is Optiek Talpa gehuisvest in een in 2016 nieuw opgetrokken gebouw, waar plaats werd voorzien voor verschillende handelspanden en appartementen. Onze winkel is gelegen aan het Rondplein – dé place to be voor allerlei activiteiten. Op dinsdag de wekelijkse markt, een jaarlijkse kermis, een dierenmarkt op zondag, de lichtstoet in september … Noem maar op, Mol leeft! Maar wanneer deze activiteiten het plein niet vullen, is dit de perfecte plek om je auto vlak voor de optiekzaak te parkeren en binnen te springen voor een herstelling, oogmeting of een nieuwe bril.

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!