Optiek Talpa Evergem

Maak kennis met jullie favoriete opticiens!

Een gouden trio vult hier de winkel, wat een team! Rika is al jaren een vast gezicht in de zaak en zorgt met haar stralende verschijning steeds voor een warm en hartelijk onthaal. Met haar jarenlange ervaring weet zij voor elke klant het juiste montuur uit te kiezen. Met haar creativiteit tovert zij iedere keer opnieuw de meest tot de verbeelding sprekende etalages uit haar hoed. Ze kent alle kneepjes van het vak en geen enkele montage is haar te moeilijk. Rika staat voor precisiewerk met hart en ziel. Haar roots liggen in Evergem waar ze nu nog steeds woont. Je kan haar in de winkel vinden op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Contactgegevens

Hoeksken 66
9940 Evergem
E. evergem@optiektalpa.be,
T. 09 253 92 90

Openingsuren

Dinsdag : 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Woensdag  : 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Donderdag  : 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Vrijdag  : 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Zaterdag : 10u - 17u doorlopend open 

Zon- en maandag : gesloten 

Portret Evergem

Gülay is onze specialiste in optometrie. Zij gaat tot het uiterste om toch maar tot de juiste en meest exacte oplossing te komen. Van heinde en ver komen klanten tot bij haar voor haar alom prezen vakkennis, nauwkeurigheid en precisie. Als jongste van het trio is zij natuurlijk ook een toonbeeld van stijl en ze volgt de nieuwste trends op de voet. Haar thuisbasis is Gent. Gülay is van dinsdag t.e.m. zaterdag in de zaak te vinden.

Gulay

Jan is een echte vakman met kennis en ervaring. Dankzij zijn rustige en vriendelijke houding voelt elke klant zich meteen thuis. Hij adviseert, herstelt en verkoopt met de gedachte in het achterhoofd dat enkel het beste goed genoeg is voor zijn klant. Ook administratief is hij de drijvende kracht achter het trio. Kwaliteit, degelijkheid en vakkennis draagt hij hoog in het vaandel. Met Gistel als bakermat, komt Jan van net iets verder. Hij is iedere voormiddag aanwezig en op woensdag en donderdag tref je hem zelfs een hele dag aan in de winkel.

Portret Jan
onze klanten vertellen
"Als zeer slechtziende met kokerzicht had ik last met mijn multifocale bril en heb ik een beroep gedaan op Optiek Talpa Evergem. Mijn problemen en vragen werden zeer ernstig genomen. Een deskundig en professioneel onderzoek maakte dat Gülay een voorstel deed tot aanpassing en verbetering van mijn bril. De nieuwe en aangepaste glazen werden snel geleverd, met opnieuw de nodige garantie naar de toekomst toe. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn handicap is natuurlijk gebleven, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn bril nu optimaal is afgestemd. Professionele kwaliteit samen met klantgerichtheid en klantvriendelijkheid kunnen niet anders dan leiden tot tevredenheid … - Eric Bergs, 54 jaar "
testimonial

Net buiten het bruisende Gent ligt het iets landelijkere Evergem waar Mr. Van Bossele zich in 1966 als enige in de wijde omgeving vestigde als opticien-optometrist. In het eerste jaar huurde hij een pand, maar kort daarna heeft hij zijn eigen winkel geopend op het Hoeksken. In 1981 kreeg hij de kans om een nieuwbouw te zetten op de plaats van een oude pastorij. Hij koos voor een toch wel gedurfde stijl omdat hij iets opvallends en moderns wou. Iets wat ongezien was in die tijd, zodat iedereen het onmiddellijk zou herkennen. Enkele jaren geleden is de zaak dan overgenomen en tot Optiek Talpa omgetoverd. Tot op de dag van vandaag vind je er nog altijd de unieke stijl terug die er toen met hart en ziel werd ingestoken.

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!