Optiek Mertens Leuven Lid van de Talpa groep

Maak kennis met Dirk, Kristine, Katia en Kristin!

Dirk kon amper lopen of hij was al gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft. Het bleef dan ook de rode draad door zijn leven. Hij is er als het ware mee opgegroeid, aangezien zijn ouders een bloeiende uurwerk-, juwelen- en optiekzaak runden. Het pad werd dus min of meer voor hem geëffend. Van bril over contactlens tot verrekijker: als het maar met techniek te maken heeft, vult hij er met plezier zijn dagen mee. ‘Meten is weten’ is dan ook zijn eeuwige leuze!

Contactgegevens

Leuvensestraat 1
3010 Leuven
E. info@optiekmertens.be,
T. 016 26 22 72

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag 10u tot 18u
Zaterdag 10u tot 17u  

Leuven portret

Kristin genoot een opleiding optiek-optometrie-contactlensaanpassing. Contactlenzen zijn voor haar een passie en ze engageert zich dan ook om zich permanent bij te scholen. Dat is volgens haar een must om de laatste nieuwe ontwikkelingen in de contactologie op de voet te volgen. Omdat ogen én mensen belangrijk zijn, spaart ze tijd noch moeite om de ogen van elke klant te verwennen en steeds met de glimlach aan te kijken. Als rechterhand van Dirk is ze fulltime in de zaak aanwezig.

Kristin

Katia woont in Tienen en werkt sinds mei 1995 bij Optiek Mertens. Brillen werden haar met de paplepel ingegeven. Haar ouders hadden immers een optiekzaak in Aalst. Bij Optiek Mertens vind je haar meestal terug in het montageatelier, waar ze minutieus alle brillen monteert en reparaties uitvoert. Indien je een nieuwe bril komt kiezen, helpt ze je geduldig met deze belangrijke aankoop. Uitgezonderd tijdens de welverdiende vakanties werkt ze iedere dag.

Portret Leuven

Kristine maakt deel uit van ons team sinds 2010. Ze werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag bij Optiek Mertens. Ondertussen heeft ze 10 jaar ervaring in de optiekbranche en ze vindt deze hoe langer hoe boeiender. Maar vooral: ze is jong en leergierig en bij Optiek Mertens leert ze nog elke dag bij van haar collega's. Ze is verantwoordelijk voor de bestellingen van je bril en glazen en helpt je met heel veel plezier bij de keuze van een nieuwe bril. Maar natuurlijk kan je ook voor herstellingen en alle andere problemen bij haar terecht.

Kristine

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!