Vancoppenolle Brillen Oostende Lid van de Talpa groep

Vancoppenolle Brillen Oostende

Bij Vancoppenolle Brillen gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Oostende voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts! 

Contactgegevens

Peter Benoitstraat 7
8400 Oostende
E. info@vancoppenollebrillen.be,
T. 059 55 16 14

Openingsuren Optiek Oostende

Maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u.
Zaterdag van 9u tot 12u.

Oostende

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Oostende!

Pieter – de zoon van Jean-Marie – is al even gepassioneerd door het vak. Hij is ambitieus, dynamisch en een vat vol kennis. Dankzij zijn gedrevenheid, enthousiasme en een sterke wil is hij er ondertussen in geslaagd om al een 7-tal optiekzaken op zijn naam te schrijven. Nauwkeurigheid, precisie, klantvriendelijkheid, service, sterke technische kennis en commercialiteit zijn, maar enkele pijlers die Pieter zo typeren.  Kom je als klant bij hem terecht, dan kan je er zeker van zijn dat je buiten wandelt met de best mogelijke oplossing voor jouw zicht. Het zijn die karaktereigenschappen, dat het hem mogelijk maakt om als zaakvoerder successen te boeken. 

Pieter

Annelien, een jonge frisse verschijning die het team vervolledigt in Oostende. Met haar ervaring, vakkennis en natuurlijke Oostendse flair weet zij elke klant op de juiste manier te adviseren en te charmeren. Aangezien ze niet kan stilzitten, gaat elke bril wel meermaals door haar handen, om op te poetsen of om wat rechter te zetten. Word jij graag geholpen door haar, kom dan zeker langs. Ze verwelkomt jou met haar stralende glimlach van maandag tot vrijdag.

Annelien

Ik ben An Denolf, getrouwd en mama van een fantastische dochter. Ik ben ongeveer al 17 jaar werkzaam in de optiek.    Ik heb ook een tweetal jaar contactologie gegeven aan een zevende jaar optiek. In mijn job hou ik vooral van de afwisseling, de combinatie van het technische met het sociale en het modische. In mijn vrije tijd geniet ik van etentjes met vrienden, en ik probeer ook wat creatief te zijn. Sociaal contact en genieten van het leven zijn voor mij heel belangrijk.

An Denolf

Jean-Marie Vancoppenolle oprichter van Vancoppenolle Brillen te Oostende, draait al meer dan 40 jaar mee in de optiekwereld. Een gevestigde waarde onder de bril- en lensdragers. Met hart en ziel heeft hij gewerkt om van Vancoppenolle Brillen een begrip te maken waar ze van einde en ver voor naar Oostende kwamen.

Service, klanttevredenheid, vakkennis, vriendelijkheid allemaal begrippen die hem zo typeren en ervoor zorgen dat hij er nog altijd staat. Hij heeft de microbe voor optiek en de gedrevenheid voor het ondernemen doorgegeven aan zijn zoon, Pieter Vancoppenolle.

Hij leidt nu alles in goede banen en Jean-Marie kijkt mee langs de zijlijn en ziet dat het goed gaat.

JM Oostende

Maak een afspraak in Oostende

onze klanten vertellen
"De krant lezen werd een hele opgave, elke ochtend moeten pieren naar de kleine lettertjes. Dit heeft mij tot bij Vancoppenolle Brillen gebracht, waar Jean-Marie de tijd heeft genomen om mijn ogen op te meten en zo de juiste sterkte van leesbril heeft voorgesteld. Annelien heeft mij verder geholpen om een trendy leesbrilletje te kiezen dat ik nu met plezier opzet. Ouderdomskwaaltjes verhelpen met een modieus brilletje: het kan bij Vancoppenolle Brillen.- Leo, 66 jaar"
Testimonial Oostende

Over Vancoppenolle Brillen

Oostende wordt ook wel eens de ‘koningin der badsteden’ genoemd. Maar het is vooral ook de plek waar het allemaal begon voor Vancoppenolle Brillen en Optiek Talpa. Eind jaren 70 werd een polikliniek gebouwd waar een 15-tal specialisten zich vestigden. Dit werd begin jaren 80 terug gereduceerd tot enkel nog een oogartsen- en een tandartsenpraktijk.

Rond 2000 werden de plannen herbekeken en namen een moderne thuiszorgwinkel en onze optiekzaak de vroegere gebouwen van de polikliniek in. In 2008 kwam er een totaalrenovatie van de thuiszorgwinkel en werd de optiekzaak aangepast naar een hedendaags concept waar kwaliteit, persoonlijke service en klantvriendelijkheid primeren. 

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!