Optiek Talpa Evergem

Optiek Talpa Evergem

Bij Optiek Talpa in Evergem gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Evergem voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts! 

Contactgegevens

Hoeksken 66
9940 Evergem
E. evergem@optiektalpa.be,
T. 09 253 92 90

Openingsuren Opticien Evergem

Dinsdag tot vrijdag : 9u - 12u30 & 13u30 - 18u 

Zaterdag : 10u - 17u doorlopend open
Zon- en maandag : gesloten 

Opticien Evergem - Optiek Talpa

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Evergem!

Rika is al jaren een vast gezicht in de zaak en zorgt met haar stralende verschijning steeds voor een warm en hartelijk onthaal. Met haar jarenlange ervaring weet zij voor elke klant het juiste montuur uit te kiezen. Met haar creativiteit tovert zij iedere keer opnieuw de meest tot de verbeelding sprekende etalages uit haar hoed. Ze kent alle kneepjes van het vak en geen enkele montage is haar te moeilijk. Rika staat voor precisiewerk met hart en ziel. Haar roots liggen in Evergem waar ze nu nog steeds woont. Je kan haar in de winkel vinden op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Opticien Evergem - Rika

Marc is de technische vakkundigheid hemzelf. Een bron van ervaring en levenswijsheid. Hij gaat tot het uiterste om toch maar tot de juiste en meest exacte oplossing te komen. Nauwkeurigheid, precisie, creativiteit en vakmanschap zijn toch wel de kernwoorden die we aan Marc kunnen toeschrijven. Hij is als laatste toegevoegd aan het team, maar draait eigenlijk al jaren mee in de optiekwereld. Ook hij is afkomstig van Evergem en staat van dinsdag tot zaterdag in de winkel.

Optiek Evergem Marc De Bree

Even voorstellen, mijn naam is Wendy Verduin. Mama van 2 tieners en al ruim 18 jaar getrouwd met Peter. In mijn vrije tijd kook en lees ik graag. Ook tennis ik en ben recent begonnen met padel. Ik volg ook steeds de nieuwste brillentrends op de voet.

Van kinds af aan ben ik al gebeten door het gegeven 'optiek'. Terwijl andere kinderen speelgoed vroegen, vroeg ik een mooie zonnebril voor mijn verjaardag.

Ik heb mij op latere leeftijd omgeschoold naar opticien/optometrist en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Het is echt de leukste job in de hele wereld. Het creatieve en het modebewuste deel boeit mij het meest, maar oogmetingen en het zoeken naar het juiste paar glazen doe ik ook met veel passie. Het begeleiden van een klant gedurende het hele proces is elke dag weer fijn om te doen.

Wendy
onze klanten vertellen
"Als zeer slechtziende met kokerzicht had ik last met mijn multifocale bril en heb ik een beroep gedaan op mijn opticien in Evergem: Optiek Talpa. Mijn problemen en vragen werden zeer ernstig genomen. Een deskundig en professioneel onderzoek maakte dat er een voorstel werd gedaan tot aanpassing en verbetering van mijn bril. De nieuwe en aangepaste glazen werden snel geleverd, met opnieuw de nodige garantie naar de toekomst toe. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn handicap is natuurlijk gebleven, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn bril nu optimaal is afgestemd. Professionele kwaliteit samen met klantgerichtheid en klantvriendelijkheid kunnen niet anders dan leiden tot tevredenheid … - Eric Bergs, 54 jaar "
Opticien Evergem Brillen herstellen

Maak een afspraak

Je bent steeds welkom bij Optiek Talpa voor een vrijblijvend bezoekje, maar liefst werken we toch op afspraak. Zo kunnen we de nodige tijd vrijmaken om jou persoonlijk van dienst te zijn. Wil je je ogen laten meten, een lenscontrole inplannen, een nieuw paar glazen en/of montuur laten adviseren? Kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Over Optiek Talpa Evergem - Sinds 1966

Net buiten het bruisende Gent ligt het iets landelijkere Evergem waar Mr. Van Bossele zich in 1966 als enige in de wijde omgeving vestigde als opticien-optometrist. In het eerste jaar huurde hij een pand, maar kort daarna heeft hij zijn eigen winkel geopend op het Hoeksken. In 1981 kreeg hij de kans om een nieuwbouw te zetten op de plaats van een oude pastorij. Hij koos voor een toch wel gedurfde stijl omdat hij iets opvallends en moderns wou. Iets wat ongezien was in die tijd, zodat iedereen het onmiddellijk zou herkennen. Enkele jaren geleden is de zaak dan overgenomen en tot Optiek Talpa omgetoverd. Tot op de dag van vandaag vind je er nog altijd de unieke stijl terug die er toen met hart en ziel werd ingestoken.

Wist je dat?

  • We een ruim aanbod kwalitatieve designerbrillen combineren met Belgisch kwaliteitsglas?
  • We gratis navulbare brillenspray aanbieden aan iedere klant?
  • We bij aankoop van een bril, steeds (gratis) jouw ogen nameten?
  • Je contactlenzen kan uitproberen met een gratis proefpakket?
  • We met permanente bijscholing ervoor zorgen dat we constant op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen, zowel voor brillen als voor contactlenzen?
Onze merken

Een greep uit onze sterke merken

Vaakgestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze opticiens uit Evergem. 

 

Ik moet eerst naar de oogarts, waar kan ik naartoe?

Bekijk hier de lijst met oogartsen in regio Evergem. Neem na de consultatie het voorschrift mee naar onze winkel. 

 

Welke betaalmiddelen worden aanvaard in de winkel in Evergem?

In onze winkels kan betaald worden met volgende betaalmiddelen:

  • Contant
  • Bancontact (Maestro)
  • Kredietkaarten (Visa, Mastercard, American Express)
  • Consumptiecheques van Sodexo, Edenred & Monizze
  • Visa Debit

Hoe vaak moet ik mijn ogen laten meten?

In dit artikel over het meten van je ogen vertellen we je er alles over! 

 

Is er parking voor de deur?

Ja, er is parking voor de deur van onze winkel!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!