Onze brillen

Ontdek ons ruim aanbod

Ben je op zoek naar iets opvallends of ga je liever voor een bescheiden exemplaar? Laat je begeleiden door ons professioneel stijladvies en wij zorgen voor dé unieke bril die past bij jouw persoonlijkheid en je laat stralen.

Samen met jou bekijken wij het assortiment en vullen wij de behoeften in die je nodig acht. Hierbij houden we rekening met verschillende criteria, gaande van het design van de bril tot de vorm van het gezicht.

pieter knipoog
Monturen

Een perfect zicht, ook tijdens het sporten

Ons assortiment wordt verder aangevuld met sportbrillen. Hieronder vallen de duikbrillen en fietsbrillen. Zelfs sportbrillen kunnen afhankelijk van het type sport op maat gemaakt worden.

Ook voor advies over verrekijkers en veiligheidsbrillen ben je bij ons aan het juiste adres!

Sportbril
Sportbril
Brillenglazen

Op zoek naar de perfecte kinderbril?

Ons assortiment voor de kleinsten is gebaseerd op kwaliteitsvolle brillen en zonnebrillen. Zowel voor baby’s als voor (oudere) kinderen kan je bij ons terecht voor het nodige (stijl)advies.

Zonnebrillen

Pimp je garderobe met een unieke zonnebril

Gedurende het hele jaar door is het belangrijk je ogen te beschermen tegen uv-licht. Iedereen heeft al wel eens ervaren dat autorijden met een laaghangende zon niet aangenaam is. Door een kwaliteitsvolle zonnebril aan te schaffen, ga je dit probleem makkelijk uit de weg. Een zonnebril kan ook bescherming bieden tijdens wandelingen aan het strand of aan het water, tijdens skivakanties en zonnevakanties of simpelweg terwijl je op een terrasje of in je tuin vertoeft.

CTA
Brillen

Een unieke bril

Eenmaal we die unieke bril gevonden hebben, zijn de juiste glazen op sterkte natuurlijk belangrijk. Je bent niets met een bril zonder glazen op jouw maat. Voor meer informatie kan je bij ons terecht in de winkel.

We bieden jullie graag de meest diverse merken aan
Bij ons staat de klant centraal en we willen jullie dan ook de mooiste merken aanbieden.

Anne et Valentin

Het merk Anne et Valentin werd ontwikkeld door twee opticiens in Toulouse die op zoek waren naar designs die je nergens anders kon vinden. Alle brillen zijn stuk voor stuk modellen met een uniek design. 

anne et valentin

Tom Ford

De brillencollectie van Tom Ford is trendy en hip met een ‘nerdy chic’ uitstraling. Alle Tom Ford monturen worden met de hand gemaakt in Italië en de afwerking is bijzonder mooi. Je herkent ieder montuur aan het T-teken ter hoogte van de overgang van het montuur naar de veren.

dior

Face a face

De ontwerpers van Face à face laten in elke collectie hun artistieke kantje zien. Ze inspireren hun collectie op moderne kunst, architectuur en hedendaags design. Opvallend bij dit merk zijn de unieke kleurengamma’s.

Face à face

Garrett Leight

Garrett Leight is een collectie gemaakt in Los Angeles. Hier vindt iedereen een montuur dat op zijn gezicht past. Er wordt gebruikgemaakt van exclusieve materialen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen.

Garrett Leight
Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte!